x
K Q D

[layerslider id=”36″]

[space line=”no”]

Gjatë një takimi me pjesë të ekuipazhit të Anijes së Rojes Bregdetare Turke “TCSG YASAM”. Qëllimi i vizitës së Anijes në portin e Durrësit ishte trajnimi dhe bashkëveprimi midis Forcave Detare të Republikës së Shqipërisë dhe anijeve të Rojës Bregdetare turke për operacionet e kërkim-shpëtimit në det, si dhe miqësisë që ekziston midis popullit shqiptar dhe atij turk.