x
K Q D

Ministrja Znj.Gjermeni ne mbledhjen e task force per turizmin

[layerslider id=”14″] [space line=”yes”] Ne takimin me Ministren e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, znj. Eglantina Gjermeni ku u parashtrua urdhri për ngritjen e një task-force për manaxhimin e sezonit veror, […]

Implementimi i Strategjisë Rajonale për Zhvillimin e Qarkut të Durrësit 2005-2015 për problematikat e barazisë gjinore.

[layerslider id=”13″] [space line=”yes”]   Në takimin e zhvilluar në kuadër të vazhdimit të implementimit të Strategjisë Rajonale për Zhvillimin e Qarkut të Durrësit 2005-2015 për problematikat dhe aplikimin e […]

Këshilli i Qarkut Durrës miraton buxhetin e vitit 2014

[layerslider id=”11″] [space line=”yes”] Më datë 17.03.2014 u organizua mbledhja e Këshillit të Qarkut Durrës me këtë rend dite: Miratim i struktures së Administratës së Këshillit të Qarkut Durrës. Miratim […]

Konferenca finale e Projektit “S.T.A.R”, Durrës, Hotel Leonardo, 28 Shkurt 2014

[layerslider id=”10″] [space line=”yes”]        Konferenca finale e Projektit “S.T.A.R” Durrës Hotel Leonardo 28 Shkurt 2014 Organizuar nga Këshilli Qarkut Durrës Konferenca Finale e Projektit S.T.A.R u organizua nga […]

Konferenca finale mbi arsimin pas sekondar, projekti Delmvet

(Project Outputs Publication) Toward a VET Cross Border Network  in the Adriatic Ionian Macro Region VET and local labour market needs in the Adriatic Ionian Macro Region Framework for a […]

Developing an efficent locally managed model of Vocational Education and Training

In the frame of IPA ADRIATIC CROSS BORDER 2007-2013, Regional Council of Durres in collboration with local and central authorities of the region partners such as Italy, Serbia and Bosnia – […]

Çdo fëmijë rom në kopësht

[layerslider id=”12″] [space line=”yes”] Në kuadër të Strategjisë Kombëtarë të Luftës Kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore, Këshilli i Qarkut Durrës ka organizuar aktivitete ndërgjegjësuese me grupet vulnerabël dhe viktima potenciale […]

Këshilli i Qarkut Durrës zgjedh zv. Kryetarin, Sekretarin dhe riformaton komisionet e përhershme

Këshilli i Qarkut Durrës zgjedh forumet e reja drejtuese Në mbledhjen e datës 27.01.2014, Këshilli i Qarkut të Durrësit zgjodhi forumet e reja drejtuese sikurse janë kryesia ,N/kryetari i Këshillit […]

101 vjetori i Policisë së Shtetit

[layerslider id=”8″] [space line=”yes”] I nderuar z. Drejtor i Policisë së Qarkut të Durrësit,   Të nderuar efektivë të policisë.   Policia e Shtetit Shqiptar sot mbush 101 vjet nga […]

Takim i komitetit drejtues dhe komitetit teknik të projektit Delmvet, 11.12.2013 – 12.12.2013, Sarajev, Mostar

[layerslider id=”7″] [space line=”yes”] Të nderuar partnerë, Kam kënaqësinë të jem sot në takimin e radhës të projektit DELMVET duke më mundësuar të njihem në një kohë shumë të shpejtë […]