x
K Q D

Takim i komitetit drejtues dhe komitetit teknik të projektit Delmvet, 11.12.2013 – 12.12.2013, Sarajev, Mostar

[layerslider id=”7″] [space line=”yes”] Të nderuar partnerë, Kam kënaqësinë të jem sot në takimin e radhës të projektit DELMVET duke më mundësuar të njihem në një kohë shumë të shpejtë […]

Projekti Delmvet

  PROJECT DELMVET   “Developing an Efficient Locally Managed Model of Vocational Education and Training”   International Conference on Post Secondary VET   25 February 2014, at 09.30   Hotel […]

Projekti Hadriati-Cum

HADRIATI-CUM-ARCIVESIVI COMUNI DELLA MEMORIA STORICA ADRIATICA (Arkivat, memorie e perbashket historike e vendeve te Adriatikut) NR I KONTRATES: GRANT CONTRACT NO 140-763 FINACUESI : INTERREG /CARDS –PHARE , BE SHUMA […]

Projekti Zero Waste

Regional Council of Durres is implementing the Project Zero Waste, Nr.0060/2nd ,a project co – founded by IPA ( Instrument of Pre-Accession Assistance ) Programme of the European Union. In general terms […]