x
K Q D

Takim informues mbi Programin për Decentralizim dhe Zhvillim Lokal

[layerslider id=”23″] [space line=”no”] Përfaqësues nga Këshilli i Qarkut Durrës dhe nga bashkitë e komunat pjesë e tij morën pjesë në takimin informues mbi Programin për Decentralizim dhe Zhvillim Lokal […]

Prezantimi i raportit të monitorimit të zbatimit të Strategjisë Rajonale për Qarkun e Durrësit- 15.07.2014

[layerslider id=”22″] [space line=”no”] Përfaqësues të Këshillit të Qarkut Durrës morën pjesë në tryezën e organizuar nga Shoqata e Grave me Probleme Sociale, në kuadër të prezantimit të gjetjeve dhe […]

OKB, Takim konsultativ në Këshillin e Qarkut Durrës mbi Axhendën e Zhvillimit Post 2015

[youtube id=”TUBRUNz3bpQ” width=”600″ height=”360″] [space line=”no”] [layerslider id=”21″] [space line=”no”] Në këtë aktivitet mori pjesë Kryetari i Këshillit të Qarkut Durrës, z. Alfred Mullaraj, i cili falenderoi pjesëmarrësit për prezencën, […]

Konferenca mbi Strategjinë Evropiane për Rajonin e Adriatikut dhe Jonit- Bruksel, 26.06.2014

[layerslider id=”20″] [space line=”no”] Më 26 qershor 2014, në Bruksel, në kuadër të projektit AdriGov u organizua konferenca me temë “EU Strategy for the Adriatic and Ionian Region and Synergies […]

Takim bilateral me Partnerin Lider të projektit ZERO WASTE, “Universiteti i Menaxhimit të Turizmit dhe Mikëpritjes”- Opatija, Kroaci

[layerslider id=”18″] [space line=”no”] Në kuadër të projektit “Zero Waste Adriatic net for events and festivals”, i cili po zbatohet në Këshillin e Qarkut Durrës, financuar nga Programi i Bashkëpunimit […]

Në aktivitetin e datës 15 qershor, në homazhet e zhvilluara në Durrës kushtuar 100-vjetorit të vdekjes së kolonelit holandez Tomson, që humbi jetën në luftën për mbrojtjen e qytetit.

[youtube id=”vh6E6OxXMHk” width=”600″ height=”360″] [space line=”no”] [layerslider id=”19″] [space line=”no”] DURRES – Holanda do të mbështesë Shqipërinë në rrugën e integrimit Europian. Zotimi është bërë nga ambasadori holandez në vendin tonë, […]

Z. Alfred Mullaraj ne takimin: Operatoret Turistike dhe Administrata Tatimore

[youtube id=”IuQ7QZV4RY8″ width=”600″ height=”360″] [space line=”no”] Biznesi informal, i paregjistruar në organet tatimore, po dëmton rëndë biznesin e ligjshëm që operon në zonat turistike.  Ka qenë ky shqetësimi kryesor që kanë […]

Ceremoni Falenderimi “Mike te femijes”, 9 Qershor, 2014

[layerslider id=”17″] [space line=”no”] Drejtoria Rajonale e Shendetesise Durres ne bashkepunim me Ministrine e Shendetesise, Unicef, Ibfan dhe me mbeshtetjen  e Urdherit Infermieror  te Shqiperise,me date 9 Qershor 2014 organizoi […]

Të Pastrojmë Shqipërinë, Të Pastrojmë bregdetin së bashku

[youtube id=”_SkqHNoD4Ro” width=”600″ height=”360″] [space line=”no”] [space line=”no”] [layerslider id=”16″] [space line=”no”] Këshilli i Qarkut Durrës i është bashkuar nismës “Të Pastrojmë Shqipërinë”, dhe “Të Pastrojmë bregdetin së bashku” nismë […]

Eden Park – Për gjyshërit tanë

[layerslider id=”15″] [space line=”no”] “Eden Park – Për gjyshërit tanë” e kanë quajtur Vullnetarët e DYM pranë CSDC Durrës dhe Shërbimit Drejtoria Rajonale e Shërbimit Social Shtetëror, Këshilli i Qarkut […]