x
K Q D

Endrit Abdyli

Drejtor I Drejtorisë Së Administrimit Dhe Mbrojtjes Së Tokës ​

Edukimi

Viti 2019

Dega : Menaxhim Biznesi
(Master Profesional)

Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës
Fakulteti i Biznesit

Viti 2002 - 2008

Dega : Ing. Agrare
(Master Shkencor)

Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit