x
K Q D

[layerslider id=”32″]

[space line=”no”]

Duke kujtuar dhe nderuar me respekt dhe mirënjohje patriotët shqiptarë dhe të gjithë ato që kontribuan dhe që bënë deri sakfrificën më sublime, falën gjakun për Atdheun.