x
K Q D

Gjatë homazheve në Mauzoleumin e Dëshmorëve, me rastin e 70 vjetorit të çlirimit të vendit.

[layerslider id=”33″] [space line=”no”] Parakalimi përpara pllakatave përkujtimore të dëshmorëve të Durrësit solli në vëmendje kujtimet për ta, për përpjekjet dhe heroizmin i cili u kurorëzua nëpërmjet Luftës Antifashiste Nacional […]

Në takimin solemn të organizuar me rastin 28 Nëntorit Festës së Pavarësisë

[layerslider id=”32″] [space line=”no”] Duke kujtuar dhe nderuar me respekt dhe mirënjohje patriotët shqiptarë dhe të gjithë ato që kontribuan dhe që bënë deri sakfrificën më sublime, falën gjakun për […]

Kryetari i Këshillit të Qarkut pret Komandantin e nëndetëses turke “TCG SAKARYA”

[layerslider id=”31″] [space line=”no”] Ditën e hënë, më datë 10 nëntor, Kryetari i Këshillit të Qarkut Durrës, z. Mullaraj, priti në një takim kortezie Komandantin e nëndetëses turke “TCG SAKARYA”. […]

PROJEKTET PËR SHNDËRRIMIN E DURRËSIT

[layerslider id=”30″] [space line=”no”] Në kuadër të nismës “Rilindja e Qyteteve”, Kryeministri i vendit, Z. Edi Rama, i shoqëruar nga Kryetari i Këshillit të Qarkut Durrës, Z. Alfred Mullaraj, Kryetari […]

Pritja e delegacioneve pjesëmarrës në festivalin “Luajmë dhe vallëzojmë”

[layerslider id=”29″] [space line=”no”] Në kuadër të edicionit XVII të festivalit ndërkombëtar “Luajmë dhe vallëzojmë”, ditën e premte, më datë 17 tetor, në ambjentet e Këshillit të Qarkut Durrës u […]

Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore në Durrës

[layerslider id=”28″] [space line=”no”] Me rastin e Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, më datë 29 Shtator, qyteti i lashtë i Durrësit promovoi monumentet dhe vlerat kulturore të trashëguara brez pas […]

Përurohet “Sheshi Selanik” në qytetin e Durrësit

[layerslider id=”27″] [space line=”no”] Më datë 22.09.2014, në qytetin e Durrësit u zhvillua ceremonia për përurimin e sheshit pranë Stacionit të Trenit me emrin “Sheshi Selanik”. Ky përurim vjen disa […]

Takim mbi nënshkrimin e marrëveshjes për bashkëpunim

[layerslider id=”26″] [space line=”no”] Ditën e enjte më datë 11.09.2014, Kryetari i Këshillit të Qarkut Durrës, Z. Alfred Mullaraj dhe Drejtoresha e Drejtorisë Arsimore Rajonale Durrës, Znj. Lindita Mukaj nënshruan […]

“Eventet dhe mjedisi, një përqasje drejt Zero WASTE”- workshop në kuadër të projektit ZERO WASTE

[layerslider id=”25″] [space line=”no”] Këshilli i Qarkut Durrës, në kuadër të zbatimit të Projektit  Zero Waste – Zero Mbetje pas Festivaleve dhe Eventeve, zhvilloi më datë 8 shtator 2014, workshop-in […]

Nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit për Zbatimin e Projektit për Rigjallërimin e Pazarit të Krujës

[layerslider id=”24″] [space line=”no”] Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, së bashku me Fondacionin Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF), Ministrinë e Kulturës, Bashkinë e Krujës dhe komunitetin e biznesit artizanal, ditën […]